Dubai/Oman - Felfedezőutak

Helyi programok - gyűjtés

A következő ajánlatok Dubai legnépszerűbb kirándulásait és Musandam-i kiruccanást mutat be az Ön számára.

Dubai

Dubai-i városnézés:  Félnapos városnézés minden nevezetesség érintésével, így a fűszerpiac és az aranyművesek

Terepjárós kirándulás:  Délutánonként kirándulás a lenyűgöző homokhegyek között. Látogatás egy tevefarmon, a legtökéletesebb fotózási helyszínek érintésével. Megcsodálhatja a csodaszép naplementét, mielőtt visszatérnek a sivatagi táborba. Itt lehetőség nyílik tevegelésre, henna-festésre vagy éppen vízipipázásra. A programot barbecue és hastánc teszik teljessé.

Oman/Musandam

Utazás terepjárókkal a festői szépségű parti úton északi irányba, Khasab Town felé. Belépés Oman területére. Bejelentkezés a Golden Tulip hotelben.

Hegyi szafari: Jebel Harim Musandam legmagasabb hegye, és fjordokkal tűzdelt vidéke különleges látványt nyújt, melyet lagúnák, oázisok színesítenek. A Kalidyah Parkban különleges fafajtákat láthat a látogató (akáciákat, sziszifusz fákat), melyek közt megannyi fajta madár és pillangó kering.

Musandam látványosságai és egésznapos dhow-utazás:  Miután pillantást vethet a lélegzetelállítóan szép hegyektől körülvett fjordokra, felszáll egy dhow fedélzetére, amely egy hagyományos arab hajó, amely fából készült. A hajó útja a Khor Shimm-en át vezet, amely Musandam legnagyobb és leglátványosabb fjordja.. Eközben betekintést nyerhet egy egyedülálló tavi világba, amelyet leszakadó sziklafalak határolnak, és amelynek kis szigeteire, barátságos falvaiba kizárólag hajóval lehet eljutni, Ha úgy tartja kedve, megmártózhat a simogató vízben, s ha szerencséje van, még delfineket is láthat.

"Khasab Fort"és Wadi Tawi:  A Dubaiba visszautazás során 2000 éves barlangrajzokat is láthat.


      Keresés:


 www.utleiras.hu